Hladké sáčky a rolky.
pro komorové (profi) vakuování Počet produktů: 8
Podkategorie
-
Sáčky KLASIK, 65 my
Tyto sáčky využijete pro vakuování jemnějších potravin, u kterých nehrozí roztrhnutí folie a na druhé straně ani deformace potravin. Proto jsou vhodné na sýry, uzeniny, pečivo a další. Sáčky z fólie PA/PE v tloušťce 65 µm jsou vhodné i do mrazničky do -20 °C a pro vaření ve vroucí vodě po dobu 6 hodin.
-
Sáčky STANDARD, 90 my
Pokud potřebujete vakuovat maso, zeleninu, ovoce a další potraviny, mrazit je nebo je krátce povařit, jsou tyto sáčky ideální. Vydrží vroucí vodu po dobu 6 hodin a při mrazení teploty do -20 °C. Jsou z PA/PE folie, která je vhodná pro kontakt s potravinami.
-
Sáčky SILNÉ, 140 my
Pro vakuování tvrdších a ostřejších předmětů jsou ideální tyto sáčky s tloušťkou folie 140 µm. Ani maso s kostmi je jen tak nepropíchne a jsou vhodné i pro vakuování vřetenových těstovin a dalších potravin s ostrými hranami. 100 °C zvládnou po dobu 6 hodin. Vhodné i na mražení do -20 °C.